Stamcelbank / Navelstrengbloedbank

‘s Werelds goedkoopste Stamcelbank


Fleur is een aantal weken zwanger en besloot de stamcellen van haar baby op te slaan. Vooral omdat stamcellen uit de navelstreng steeds vaker gebruikt worden bij:

  • kwaadaardige ziektes;
  • beschadigd weefsel;
  • doeltreffendheid van een medicijnen.

Bent u nog niet overtuigd!
Ga zelf op onderzoek uit, Google zelf welke ziektes te genezen zijn dankzij hematopoëtische stamcellen en mesenchymale stamcellen uit de navelstreng.

 
 
Je kunt bij ons stamcellen opslaan voor privégebruik of je kunt iemand anders helpen door stamcellen te doneren.


 

Wat maakt ons uniek?

Kosten

Door slim gebruik te maken van nieuwe technologieën kunnen wij voor € 1450 navelstrengbloed en navelstrengweefsel opslaan.

Service

Waar andere stoppen gaan wij verder. Wij informeren, faciliteren en helpen je graag gebruik te maken van de opgeslagen stamcellen.

Opslag

De stamcellen worden altijd eerst getest en voor 25 jaar in Nederland opgeslagen.


 

Waarom men hoge verwachtingen heeft van stamcellen

 Meer informatie?
Graag sturen wij u geheel kosteloos onze digitale brochur

 

Opslagkosten navelstrengbloed en -weefsel

 

 

Inschrijving Als je je inschrijft bij Stem Cells Technologies, ontvang je geheel kosteloos onze afnamekit. €0,-
Service De servicekosten van € 1450 worden, na het opslaan van de stamcellen, in rekening gebracht. De totale servicekosten betreffen: transport, testen, cryopreservatie en de opslag gedurende 25 jaar. € 1450,-
Extra kosten Bij Stem Cells Technologies zijn er geen verborgen bijkomende kosten; alle prijzen zijn dus ook inclusief BTW. €0,-
Betaling Na de bevalling en de succesvolle opslag van navelstrengbloed en -weefsel dien je de servicekosten van € 1450 over te maken.
Geld terug Als er, om wat voor reden dan ook, geen stamcellen aankomen in ons laboratorium, hoef je ons niets te betalen, mits de afnamekit op eigen kosten wordt teruggestuurd. €0,-
Na 25 jaar Je kunt na vijfentwintig jaar ervoor kiezen om de opslag van de stamcellen bij Stem Cells Technologies voort te zetten. Als je na 25 jaar de opslag voortzet dan worden de prijzen vastgesteld tegen de dan geldende marktprijzen. Gezien de ontwikkelingen van de afgelopen jaren is de verwachting dat over 25 jaar de prijzen van opslag gehalveerd zullen zijn. +/-€395

Afnamekit aanvragen
Hoe werkt het.
 
1) U meldt zich aan
Het opslaan van uw baby’s stamcellen is simpel en eenvoudig. U registreert en ontvangt kosteloos de afnamekit thuis.

2) De afname kit wordt thuisbezorgd
Lees alle documenten goed door en zorg ervoor dat u de kit bij u heeft tijdens de bevalling.

3) Na de bevalling
Bel zo snel mogelijk Stem Cells Technologies om de kit te laten ophalen.

4) Opslag
Stem Cells Technologies test eerst het bloed van de moeder op HIV, Hepatitis B, Hepatitis C en Syfilis. Vervolgens controleert Stem Cells Technologies de kwaliteit van de stamcellen uit navelstrengbloed en navelstrengweefsel, daarna worden de stamcellen opgeslagen voor 25 jaar.